popravka-airbagVršimo reparatura svih vrsta Airbag centra, kontrolera.
Vršimo resetovanje, reparaciju, remontovanje, reprogramiranje i nuliranje skoro svih vrsta AIRBAG centrala.

Airbag centrala (airbag electronic control unit) instalirana unutar kabine odredjuje tezinu sudara na osnovu signala koje dobija od senszora za detekciju sudara.

Airbag centrala zatim kontrolise optimalno rasporedjivanje vazdusnih jastuka, ukoliko proceni da je potrebno da izvrsi aktiviranje vadusnih jastuka (jednog ili vise) i podatke o tome zapisuje u svoju internu memoriju.popravka srs

Ovi podatci se nazivaju "Crash data " ili podatak o sudaru i nije ih moguce obrisati standardnim dijagnostickim uredjajima.

Pošto su airbag centrale prilicno skupe, a u vecini slucajeva prolaze neoštecene javlja se potreba za njihovim remontovanjem, tj. reprogramiranjem.

Nakon ispravke u memoriji odnosno brisanje podatka o sudaru naravno moramo zameniti i same vazdusne jastuke , senzore udara , zatezace pojaseva kako bi u potpunosti bili u funkciji.

Slobodno nas kontaktaktirajte u vezi kvarova "AIRBAG CENTRALA" na vasem vozilu, bez obzira da li ste iz Nisa, Beograda, Kraljeva, Novog Sada, Cacka, Valjeva, Subotice. Dobicete objasnjenje za sve moguce "AIRBAG CENTRALA" u nadi da vam sto bolje pomognemo.

Go to top