rekodiranje-ecuRekodiranje, resetovanje, nuliranje, ili virgin stanje se radi na motornim kompjuterima, racunarima ili ECU centralama radi lakseg, brzeg prijavljivanja i montaže na vozila.

Postoje tipovi motornih računara, kompjutera, ECU centrala koji se mogu rekodirati, nulirati ili da se resetuju u virgin stanje tako da je samo potrebna montaža na vozilo i oni se sami prilagode vozilu i njegovoj opremi. Kada se montira na jedno vizilo na drugo se nemoze prebaciti a da se opet ne rekodira, nulira ili resetuje u virgin stanje.

Drugi tip motornih računara, kompjutera, ECU centrala je kada se oni resetuju, rekodiraju, nuliraju i pripreme za prijavljivanje na drugo vozilo sa odredenim dijagnostickim uredajem.

Treći tip motornih racunara, komjutera, ECU centrala je tip kod kojih se iskljuci IMOBILAIJZER i oni se mogu montirati na vise vozila bez potrebe prijavljivanja na bilo koje vozilo

Pored ovih usluga nudimo i mogucnost KLONIRANJA vaseg motornog racunara, kompjutera, ECU centrale u drugi motorni racunar, kompjuter, ECU centralu koja je predvidena za zamenu vaseg tipa motornog racunara, kompjutera ECU centrale. 

Tada nije potrebno prijavljivati dijagnostickim uredajem nego se jednostavno samo montira i sve funkcionise kao sto je vas motorni računar, kompjuter, ECU centrala radila kada je bila ispravna.

Ako kojim slučajem ne možete nabaviti motorni računar, kompjuter, ECU centralu za vase vozilo sa poverenjem se obratite nama. Mi ćemo se potruditi da u kratkom roku pokusamo nabaviti za vas traženi deo. 

 

Go to top